Ny Bog – Bedstes Hus

 
Bedstes Hus
Sjove og tankevækkende barndomserindringer af Trine Alvilda Jensen

Fra bogens bagside:


Bogens forfatter og illustrator Trine Alvilda Jensen er en farverig multikunstner med begge ben på jorden, når hun holder sine tankevækkende foredrag og personalekurser. Hendes største styrke er hendes individualitet og lyse barnesind når det kombineres med hendes vidtfavnende faglighed som krops- og familieterapeut, foredragsholder og certificeret ledercoach. I sin fritid er hun udøvende billedkunstner.


Denne lille erindringsbog er skrevet til alle voksne legebørn om det sjove legebarn Trine Alvilda, som klovnede sig gennem barndommens konflikter mellem kreativitet og konformitet, og modsætningerne mellem mor og datter. Man smiler og ler indvendig, og nikker af fryd over at blive mindet om det, vi alle kender til. At så længe man kan lege og lære med liv og lyst, bor livslykken hos menneskene. Men livet er ikke lutter lagkage. Derfor handler bogen også om kunsten at leve, når smerte og glæde farver hverdagen. Trine Alvilda vælger at leve livet i farver.


Følg med i denne farverige beretning om konflikten mellem at tage livet let og sorgløst hos Bedste, og mødet med struktur, pligter, sygdom og perfektionisme hjemme. Læs bogen, le med og bliv rørt i hjertet over familiens facadespil og hospitalsklovnen Trine Alvildas kreative modspil. Lykke er at overvinde livets udfordringer og finde egne ben at stå på og vinger at flyve med.